Ontdek CAREFREE® inlegkruisjes

Je eerste menstruatie? Spannend! Maar wat gebeurt er daarvoor?Een of twee jaar voordat je je eerste menstruatie krijgt, merk je misschien een paar witte vlekken op in je slipje . Dat is volledig normaal en komt bij alle meisjes voor. Om je fris en zeker te voelen, kun je inlegkruisjes gebruiken.

CAREFREE® inlegkruisjes maken het je gemakkelijk! Maar welk inlegkruisje is voor jou het juiste? Natuurlijk moet het een inlegkruisje zijn dat je beschermt, je een fris gevoel geeft en dat zich optimaal aanpast aan je ondergoed. Met CAREFREE® inlegkruisjes begin je elke dag weer heel ontspannen!
 

CAREFREE® met katoenextract – je katoenzachte beschermingOp school, bij het shoppen of op een feestje: de CAREFREE® inlegkruisjes met katoenextract beschermen je ondergoed en geven je een fris gevoel. De luchtdoorlatende inlegkruisjes bevatten een natuurlijk katoenextract. Ze zijn zeer zacht en zo prettig om te dragen dat je helemaal vergeet dat je ze draagt! Je kunt de CAREFREE® met katoenextract ook krijgen met een licht, fris geurtje.
 

CAREFREE® FLEXIFORM® – past zich aan elke stijl aanEen maat voor iedereen: de CAREFREE® FLEXIFORM® past zich aan de vorm van je ondergoed aan. Je kunt de inlegkruisjes niet alleen heel gemakkelijk in gewone slipjes dragen, maar ook in strings. Je bent steeds uitstekend beschermd. Vouw gewoon de voorgevouwen uiteinden om de stof heen en het inlegkruisje zit perfect. Deze alleskunner is ook verkrijgbaar als CAREFREE® FLEXIFORM® fresh met een lichte geur van schoon wasgoed.